Vi söker en Redovisningskonsult

Häng med på en helt unik resa och modernisera redovisningsbranschen tillsammans med oss!

Nu kan du ta chansen till nästa steg i din karriär! Just nu är vi mitt i en digital omställning med stort fokus på arbete i realtid för kunden. Dessa satsningar och flera års rätt fokus har gjort att vi är väl rustade för framtiden. På samma gång växer vi och söker därför ytterligare en driven redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping. Du kommer vara ett stöd för våra ekonomer och varje dag underlätta kontakten med våra kunder genom att följa upp och ge råd utifrån din expertis.

Du har koll på det här med ekonomi och redovisning. Du uppskattar att få ta dig an utmaningar och hitta möjliga lösningar. Vi tror att du gillar enkelhet och att du går in i detaljer för att hålla högsta kvalitet. Du är noggrann och vet att det gömmer sig massa kunskap i redovisningen, kunskap som dina kunder och kollegor borde kunna använda sig av bättre.

Så vill du arbeta på en framtidsbyrå?

Du får

Chansen att ta en ansvarstagande roll där du får arbeta verksamhetsnära, där branschen förändras och så även redovisningskonsultens arbete. Arbetsuppgifterna består av löpande bokföring, rådgivning, bokslut, redovisning och deklarationer. Sedvanliga uppgifter men där effektiv användning av programvaror och mer rådgivning är och kommer bli avgörande i framtiden. Vi lägger stor vikt vid att du har viljan att arbeta digitalt. För att lyckas i rollen ser vi även att erfarenhet av bokslutsarbete samt olika bokföringsprogram är meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet, med akademisk utbildning eller med utbildning från yrkeshögskola. Du som har lätt för att samarbeta, har god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänkande samt skapar förtroendeingivande relationer! Vi lägger stor vikt vid din personlighet – en positiv inställning och en vilja att ta chanserna vet vi att man kommer långt på!

Vilka är vi!?

Sandbergs Redovisning & Revision ingår i en mindre koncern där även Motala revisionsbyrå AB i Motala samt Solek AB i Åtvidaberg ingår.

Totalt är vi 38 anställda.

Våra bolag har varit verksamma på respektive ort i över 30 år med god förankring i både näringsliv och kommuner. Sammanslagningarna har varit mycket lyckosamma till gagn för våra kunder som möjliggjort att vi kunnat möta de stora förändringar som sker på marknaden. Våra ekonomiska tjänster är till företag och företagare så att dessa skall bli framgångsrika och känna trygghet.

Förutom att få vara med att utveckla framtidens revisionsbyrå tillsammans med genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner och trygghet som privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat.

För frågor gällande tjänsten kontakta revisor@motrev.se. Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan redan idag!