Om oss

Sandbergs Redovisning & Revision AB är tillsammans med Motala Revisionsbyrå AB en del av Sandrev Redovisning & Revision AB och vänder sig främst till mindre ägarledda företag i sitt närområde och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, beskattning, administration och ekonomisk rådgivning. Totalt består Sandrev-koncernen av ca 30 medarbetare som tillsammans har en mycket bred och gedigen erfarenhet inom de kompetensområden där vi levererar tjänster. Vi på Sandrev tror på en nära relation till våra kunder där vi bistår med kompetens och tillgänglighet genom lokal närvaro.

Trygg och solid samarbetspartner

Som ett led i vår strävan att tillhandahålla kvalitetssäkra tjänster är vi medlemmar i Baker Tilly Sverige AB, FAR och SRF. Vi har också sedan flera år AAA-rating vilket borgar för att vi är en trygg partner i en långsiktig uppdragsrelation.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är det som definierar oss som företag. Vi ser till helheten i kundmötet, till dig som individ och vilka behov just du har. Det finns ingen lösning som passa alla, du är unik, såsom vårt arbetssätt.

Kunden först

Du och din verksamhet är unik. Det tummar vi inte på.

Passion

Vi har passion i allt vi gör. Tycker du inte siffror är kul? Det gör vi.

Personligt

Du är en del i vår siffertokiga familj. Vi ser långsiktigt på vårt samarbete.

Trygghet

Du kan alltid känna dig trygg med att vi har diskretion i allt vi gör gällande din verksamhet.

Sugen på en ny utmaning?

Vill du utvecklas och ha roligt samtidigt?

Vi erbjuder en familjär känsla, spännande utmaningar, kompetensutveckling och mycket mer.

Skicka en ansökan till oss