Om oss

Sandbergs Redovisning & Revision AB är tillsammans med Motala Revisionsbyrå AB en del av Sandrev Holding AB. Vi vänder oss främst till mindre ägarledda företag i vårt närområde och erbjuder tjänster inom revision och ekonomisk rådgivning. Totalt består Sandrev-koncernen av fyra kvalificerade revisorer och en revisorsassistent som tillsammans har en mycket bred och gedigen erfarenhet inom de kompetensområden där vi levererar tjänster. Vi på Sandrev tror på en nära relation till våra kunder där vi bistår med kompetens och tillgänglighet genom lokal närvaro.

Trygg och solid samarbetspartner

Som ett led i vår strävan att tillhandahålla kvalitetssäkra tjänster är vi medlemmar i Baker Tilly Sverige AB och FAR. Som medlemmar av Baker Tilly, ett globalt nätverk av oberoende revisions- och konsultföretag, har vi tillgång till en omfattande nationell och internationell kunskapsbas och resurser som vi kan dra nytta av för att hjälpa dig att lyckas på den inhemska såväl som på den globala marknaden.

Vi har också sedan flera år AAA-rating vilket borgar för att vi är en trygg partner i en långsiktig uppdragsrelation.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är det som definierar oss som företag. Vi ser till helheten i kundmötet, till dig som individ och vilka behov just du har. Det finns ingen lösning som passa alla, du är unik, såsom vårt arbetssätt.

Kunden först

Du och din verksamhet är unik. Det tummar vi inte på.

Passion

Vi har passion i allt vi gör. Tycker du inte siffror är kul? Det gör vi.

Personligt

Du är en del i vår siffertokiga familj. Vi ser långsiktigt på vårt samarbete.

Trygghet

Du kan alltid känna dig trygg med att vi har diskretion i allt vi gör gällande din verksamhet.

Sugen på en ny utmaning?

Vill du utvecklas och ha roligt samtidigt?

Vi erbjuder en familjär känsla, spännande utmaningar, kompetensutveckling och mycket mer.

Skicka en ansökan till oss