Rådgivning

Som företagare uppstår ofta situationer där det känns tryggt att rådfråga någon. Med vår breda erfarenhet omkring ägarledda företag har vi mycket kunskap att dela med oss av.

Revision

Vi erbjuder en effektiv och kvalitativ revision och har dessutom en mycket genomarbetad rutin att effektivt hantera kombinerade uppdrag.

Enkelt för Er

Detta är vårt mål i alla våra uppdrag. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla en så komplett och anpassad lösning som möjligt för att göra er insats så enkel och liten som möjligt. Vi, eller där så är möjligt systemet vi använder, skall dra det tunga lasset när det t ex gäller de administrativa sysslorna, så att ni kan koncentrera er tid till kärnverksamheten och vi koncentrera oss på maximal kundnytta.

Det ägarledda företaget är vår huvudsakliga målgrupp, och vårt tjänsteutbud är i huvudsak uppbyggt kring de behov denna grupp har omkring administration, redovisning, rådgivning och bestyrkanden.

Kontakta oss

Du kan vara trygg med oss

Baker Tilly

Vi är oberoende medlemmar i Baker Tilly Sverige som har ca 700 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med 126 likasinnade firmor med verksamhet i 145 länder och ca 36 000 medarbetare totalt.

Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

REKO

Vi följer Svensk standard för redovisningstjänster, Reko, som är ett ramverk för god sed för redovisningstjänster. Ramverket är resultatet av ett samarbete mellan Far och Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF). Den gemensamma målsättningen är att Reko ska bidra till högre kvalitet på redovisningstjänster till nytta för företag, näringsliv och samhälle.

FAR

Vi är medlemmar i FAR som är branschorganisationen för revisorer och rådgivare. FAR utvecklar revisions- och rådgivningsbranschen.

Vi tror på ett personligt arbetssätt

Våra kunder = våra vänner

Om du vill bli kund hos oss ser vi dig som en i familjen och familjen tar man hand om. Vi jobbar väldigt nära dig som kund för att lära oss din verksamhet och därmed rådgiva dig till de bästa besluten utifrån dina förutsättningar.

Låter det bra? Kontakta oss