Revision

Vi har stor och gedigen erfarenhet av revision av både företag och organisationer, i allt från mindre ägarledda företag, till större koncerner med komplexa förutsättningar.  Vårt moderna angreppssätt i revision är skräddarsytt för att stödja din verksamhet genom alla skeden, från start-up till etablerat företag. Vi förstår unika utmaningar och erbjuder skräddarsydda lösningar som inte bara säkrar compliance utan också främjar tillväxt och innovation.

Rådgivning

Vi är inte bara ett revisionsföretag; vi är din partner i utvecklingen av din affär. Vårt team av väl erfarna revisorer kombinerar kompetens och engagerad lokal närvaro, med en passion för att stödja din framgång. Överlåtelser, förvärv, generationsskiften – listan kan göras lång – men oavsett vad ni råkar på för utmaningar i just er verksamhet, är chansen stor att vi har erfarenhet och kunskap att dela med oss av i just era frågeställningar. Med vårt djupa och breda kontaktnät har vi dessutom experter på det allra mesta att tillgå på nära håll.

Välj Sandrev

Välj Sandrev – där ditt företags potential blir vår prioritet. Låt Sandrev bli den katalysator som medverkar till att din vision blir verklighet. Upptäck hur vår lokala expertis, förstärkt av ett globalt nätverks omfattande resurser, kan lyfta din verksamhet till nya höjder. Kontakta oss idag och ta ett steg mot en värld av nya möjligheter.

Kontakta oss

Sandrev – en trygg värld av nya möjligheter!

Baker Tilly

Som en fristående medlem av Baker Tillys globala nätverk – en världsledande konsult- och revisionsorganisation med 43,000 medarbetare på 700 kontor i över 140 länder – erbjuder vi dig en unik kombination av lokalt förankrad personlig service och expertresurser på en global skala.

FAR

Vi är medlemmar i FAR som är branschorganisationen för revisorer och rådgivare. FAR utvecklar revisions- och rådgivningsbranschen.

Ditt företags potential – vår prioritet!

Vi tror på dig och din förmåga att ta ditt företag och företagande dit just du vill. Vare sig det gäller revisionstjänster eller rådgivning har vi alltid ett prestigelöst och öppet förhållningssätt til dig och dina behov och frågeställningar. Vi vill jobba nära dig och lära känna både dig och ditt företag väl – genom det tror vi våra tjänster bäst skapar mervärde för dig.

Låter det bra? Kontakta oss