1 december blir ett viktigt datum i Sandrevs historia. Då väntar nya möjligheter för både våra kunder och medarbetare. Och kanske det bästa av allt – du kommer knappt märka att det hänt!

Efter över 30 år i egen regi har Sandbergs Redovisning & Revision AB, Motala Revisionsbyrå och SolekEkonomikonsulter – numera gemensamt under namnet Sandrev – med sina hängivna medarbetare bedrivit redovisningsverksamhet och hjälpt sina fantastiska kunder med allt från bokföring till avancerad rådgivning inom företagande. Det har vi älskat att göra och det kommer vi fortsätta älska att göra, men tiderna förändras och det krävs nya förutsättningar för att möta en spännande och utmanande framtid. Redovisningsbranschen står mitt i och inför en kraftig förändring med AI och automation i centrum för produktionen, och rådgivning i centrum för kunden. För att möta detta och kunna erbjuda både våra medarbetare och våra kunder en lika nyttig och fantastisk tid framåt som vi haft bakom oss krävs nya satsningar, utbildning och nya kompetenser. För att bereda våra fina kunder och medarbetare bästa förutsättningar för detta tar vi nu steget att lämna över verksamheten till en stark framtidsorienterad aktör med samma höga målsättningar vi själva haft för kund- och medarbetarnytta – Ludvig & Co!

Men lugn, allt bra vi har blir kvar – och adderas bara med ännu mer bra. Verksamheten övergår intakt, och kommer fortsätta bedrivas på samma sätt som tidigare. Samma medarbetare, samma tjänster – men med addering av fler möjligheter till nyttig rådgivning och hjälp till dig som kund.

Revisionsdelen av vår verksamhet består under samma ägare som tidigare och kommer bedrivas i nära samarbete med redovisningsverksamheten – även det precis som vanligt.

Som redovisningskund hos Sandrev och Motala Revisionsbyrå så ska du den 16/11 ha fått information om det här till din mejl. Saknar du sådan information eller har några andra frågor kring vad det här innebär för dig – hör av dig till oss!

För mer information om Ludvig & Co – besök https://ludvig.se/