Nyheter

STOPPA PRESSARNA!

+ SOLEK EKONOMIKONSULTER

+ SANDBERGS REDOVISNING & REVISION

+ MOTALA REVISIONSBYRÅ

= SANT! 🙂 

Efter många års fint samarbete har nu äntligen de samtal som redan för många år sedan fördes mellan Kirsi Landstedt och Marianne Sandberg, blivit verklighet! Sedan 1 januari 2020 är nämligen Solek Ekonomikonsulter AB med kontor i Åtvidaberg, ett systerföretag till revisionsbyråerna Sandbergs Redovisning & Revision AB och Motala Revisionsbyrå AB. Kirsi fortsätter att arbeta i verksamheterna och har genom affären blivit delägare i de tre bolagens ägarbolag Zentum Redovisning & Revision AB. Ägarbolaget ägs sedan tidigare av Marianne Sandberg, Carl-Johan Sandberg och Sture Larsson.

Vad betyder det här? Jo, bara fördelar för både kunder och medarbetare! Alla tre organisationerna får nämligen genom detta en rejäl kompetens- och resursförstärkning och kan tillsammans med alla våra fantastiska kunder och medarbetare fortsätta resan mot en digital, effektiv och framförallt kundnyttofokuserad framtid.

1+2 är helt enkelt fantastiskt!

Har du frågor? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kirsi Landstedt, 070-1912390

Carl-Johan Sandberg, 013-31 64 85

Sture Larsson, 0141-20 36 02

Vi söker en Revisorsassistent

Är vi gjorda för varandra?

Vill du utvecklas långsiktigt och få en bred kompetens inom olika branscher? Är du positiv och serviceinriktad person som strävar efter att ge bästa möjliga service till våra kunder? Är du noggrann och har logiskt tänkande med intresse för It. Har du ekonomiutbildning på högskolenivå med inriktning mot redovisning/revision?

– Ja, då är det dig vi söker!

Vill du jobba med ägarledda företag i en organisation med korta beslutsvägar, högt till tak och tydliga utvecklingsambitioner? Tycker du om ett kundnära och serviceorienterat arbetssätt där vardagen berikas med nya frågeställningar av skiftande slag? Sporras du av möjligheten att vara med och forma framtidens revisionsbyrå? Om du dessutom gillar ett positivt arbetsklimat med fantastiska kollegor?

– Ja, då är det oss du söker!

Som revisorsassistent kommer du arbeta i team med kvalificerade revisorer. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av revision, granskning av räkenskaper, dokumentation och konsultation inom redovisnings- och skatteområdet. Möjlighet finns även att kombinera dina arbetsuppgifter som redovisningskonsult.

Hos oss väntar en spännande tillvaro i trevlig miljö med verksamhet som är under förändring och tillväxt, vilket innebär stora möjligheter för dig som är driven och vill följa med på företagets resa.

Välkommen med din ansökan! Skicka ett personligt brev med CV till oss snarast möjligt till info@sandrev.se

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan !

Hoppas vi ses!

Vi söker en Redovisningskonsult

Häng med på en helt unik resa och modernisera redovisningsbranschen tillsammans med oss!

Nu kan du ta chansen till nästa steg i din karriär! Just nu är vi mitt i en digital omställning med stort fokus på arbete i realtid för kunden. Dessa satsningar och flera års rätt fokus har gjort att vi är väl rustade för framtiden. På samma gång växer vi och söker därför ytterligare en driven redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping. Du kommer vara ett stöd för våra ekonomer och varje dag underlätta kontakten med våra kunder genom att följa upp och ge råd utifrån din expertis.

Du har koll på det här med ekonomi och redovisning. Du uppskattar att få ta dig an utmaningar och hitta möjliga lösningar. Vi tror att du gillar enkelhet och att du går in i detaljer för att hålla högsta kvalitet. Du är noggrann och vet att det gömmer sig massa kunskap i redovisningen, kunskap som dina kunder och kollegor borde kunna använda sig av bättre.

Så vill du arbeta på en framtidsbyrå?

Du får

Chansen att ta en ansvarstagande roll där du får arbeta verksamhetsnära, där branschen förändras och så även redovisningskonsultens arbete. Arbetsuppgifterna består av löpande bokföring, rådgivning, bokslut, redovisning och deklarationer. Sedvanliga uppgifter men där effektiv användning av programvaror och mer rådgivning är och kommer bli avgörande i framtiden. Vi lägger stor vikt vid att du har viljan att arbeta digitalt. För att lyckas i rollen ser vi även att erfarenhet av bokslutsarbete samt olika bokföringsprogram är meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet, med akademisk utbildning eller med utbildning från yrkeshögskola. Du som har lätt för att samarbeta, har god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänkande samt skapar förtroendeingivande relationer! Vi lägger stor vikt vid din personlighet – en positiv inställning och en vilja att ta chanserna vet vi att man kommer långt på!

Vilka är vi!?

Sandbergs Redovisning & Revision ingår i en mindre koncern där även Motala revisionsbyrå AB i Motala samt Solek AB i Åtvidaberg ingår.

Totalt är vi 38 anställda.

Våra bolag har varit verksamma på respektive ort i över 30 år med god förankring i både näringsliv och kommuner. Sammanslagningarna har varit mycket lyckosamma till gagn för våra kunder som möjliggjort att vi kunnat möta de stora förändringar som sker på marknaden. Våra ekonomiska tjänster är till företag och företagare så att dessa skall bli framgångsrika och känna trygghet.

Förutom att få vara med att utveckla framtidens revisionsbyrå tillsammans med genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner och trygghet som privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat.

För frågor gällande tjänsten kontakta revisor@motrev.se. Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Avvikande Öppettider

Torsdagen den 18/6 (dagen innan midsommar) stänger vi kl: 15:00.

Midsommar har vi stängt!

Glad Midsommar!

Avvikande öppettider inför påsk.

Vi stänger kontoret helt inför påskhelgen.

Från den 1/4 t.o.m. den 6/4. Vi är åter tisdagen den  7/4.

Hjärtligt välkomna!

 

Vi söker en Redovisningskonsult.

Letar vi efter varandra?
Vill du jobba med ägarledda företag i en liten snabbfotad organisation, med korta beslutsvägar, högt till tak och tydliga utvecklingsambitioner? Tycker du om kundnära och serviceorienterat arbetssätt där vardagen berikas med nya frågeställningar av skiftande slag hela tiden? Sporras du av möjligheten att vara med och forma framtidens revisionsbyrå? Gillar du ett positivt arbetsklimat med fantastiska kollegor?
– Jamen – då är det ju hos oss du vill arbeta!
Är du en erfaren redovisningskonsult som brinner för rådgivning. Har du mycket god förmåga att skapa kundrelationer, är social och nätverkande? Är du också analytiskt lagd, har ett strategiskt och affärsmässigt tänk, och motiveras av kunders, medarbetares och din egen utveckling?
– Jamen, då vill vi att du ska arbeta hos oss!
Hos oss väntar en spännande tillvaro i trevlig miljö med en verksamhet som är under förändring och tillväxt, vilket innebär stora möjligheter för dig som är driven och vill följa med på bolagets resa.
Kom igen – sök!
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till oss snarast möjligt till: info@sandrev.se.

 

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka oss din ansökan!